Lafanette-dia-3new

Welkom bij La Fanette

Een sfeervolle Provençaalse vakantievilla in zonnig Zuid-Frankrijk

Lafanette-dia-9

Welkom bij La Fanette

Een sfeervolle Provençaalse vakantievilla in zonnig Zuid-Frankrijk

Welkom bij La Fanette

La Fanette is van oorsprong een boerderij gebouwd in 1756, die in de loop der tijd is uitgebouwd tot een sfeervol ingerichte vrijstaande villa voor maximaal 7 volwassenen. De villa is prachtig gelegen in een rustige omgeving en beschikt over een royaal zwembad, een grote tuin rondom en heeft veel privacy. Het ligt in het gehucht St. Jaume, dat deel uitmaakt van het dorp Lorgues in de Provence (de Var), niet ver van de Zuid-Franse kust.

Ligging & bereikbaarheid

Lorgues ligt op 1280 km afstand van Utrecht, 40 km van de badplaats Sainte-Maxime, 50 km van het mondaine Saint-Tropez, 100 km van Aéroport Nice Côte d’Azur en 75 km van Aéroport Toulon Hyères. Ook met de trein is Lorgues goed te bereiken. Het station Les Arcs/Draguignan ligt op 15 km afstand van het huis; op dit station stoppen ook hogesnelheidstreinen.

Klimaat

Het subtropische klimaat in de Provence wordt gekenmerkt door droge zomers en milde winters. De zomer is het seizoen bij uitstek, het is heerlijk warm, met temperaturen rond de 30 °C, terwijl het ’s nachts aangenaam is met temperaturen rond de 20 °C. Het regent in de zomer weinig. Dankzij warme zeestromen zijn de winters over het algemeen vrij zacht en zonnig.

  • Charmante Provençaalse boerderij met sfeervolle inrichting.
  • La Fanette heeft een zwembad, zitjes in zon en schaduw en een buitenkeuken.
  • La Fanette is van alle gemakken voorzien en biedt voor elk wat wils
Wenst u La Fanette te huren? Bekijk hier de beschikbaarheid